20. јула 2017.

Brendovi

Brendovi koje zastupamo su proverenog kvaliteta, vodećih svetskih firmi. U Srbiji smo stvorili jaku trgovačku mrežu, koja geografski pokriva svako područje. Naši dobavljači sinhronizovano održavaju zalihe i cene jednakim, kako bi potrošači u svim zastupničkim regijama pružali istu uslugu.


ležajevi-koyo-japanski-srbija-beograd-interaldicom

„Koyo“ je japanski brend koji bez premca zauzima sam vrh u svetskim standardima kvaliteta. „Koyo“ je brend JTEKT korporacije upravo za ležajeve. JTEKT inženjering i proizvodne mogućnosti se kreću od izuzetno velikih ležajeva sa spoljašnjim prečnikom od sedam metara do minijaturnih ležajeva sa unutrašnjim rečnikom do samo jednog milimetra. Korišćenjem najnovijih materijala i tehnologije proizvodnje, JTEKT korporacija je razvila i hibridne keramičke ležajeve i niz specijalnih dobara koji su nužni za zadovoljenje sve zahtevnijih potreba modernih industrija. JTEKT korporacija sa svojim brendom „Koyo“ je na čelu industrije ležajeva u svetu.

„Koyo“ je sebe dobro pozicionirao unutar auto-moto industrije i industrijskim fabrikama širom sveta i postigao sertifikaciju ISO/TS 16949 na svim poljima proizvodnje i prodaje ležajeva.


„Nachi-Fujikoshi“ grupacija je Japanska kompanija koja ima za cilj da pruži korisnicima širok spektar rešenja u oblastima auto-moto industrije, poljoprivredne mehanizacije, energetike i infrastrukture. „Nachi“ konstantno radi na usavršavanju ljudskih resursa, razvijaju nove proizvode i nove poslovne planove, i sve intenzivnije osvajaju tržišta Kine, Indije, Evrope i Amerike.
Posebnu pažnju posvećuju tržištima koja doživljavaju ekspanziju u dugoročnom smislu prodaje, servisiranja i plasmana njihovog brenda. U takva tržišta spada i Srbija.
Sa zadovoljstvom predstavljamo sebe kao zastupnika cenjenog „Nachi“ brenda.


“Wuxi MBY Bearing Technology” Co, Ltd je kompanija čija je osnovna delatnost proizvodnja i promet kotrljajućim ležajevima i koja poseduje sertifikate iz oblasti istraživanja i razvoja, proizvodnje, prodaje i usluga. MBY je znak brenda naše korporacije.
Wuxi MBY Bearing Technology Co, Ltd pokriva površinu od 21.000 kvadratnih metara, od toga se proizvodnja obavlja u 9.500 kvadratnih metara. Imaju naprednu opremu za proizvodnju i ispitivanje. Wuxi MBY Bearing Technology Co, Ltd se drži pravila da proizvode produkte visokog kvaliteta koji mogu da zamene visokokvalitetne uvozne proizvode.

Specijalizovani su za proizvodnju radijalnih kugličnih, cilindrično-valjkastih i sferno-valjkastih ležaja. Takođe, imaju sveobuhvatnu mrežu izvora i trgovanja svim vrstama drugih ležajeva, uključujući konusno-valjkaste ležajeve, kuglične ležajeve sa kosim dodirom, itd… Sa strogim sistemom kontrole kvaliteta i profesionalnim prodajnim timom, u mogućnosti su da ponude kvalitetne proizvode, pristojnu cenu i odličnu uslugu.

Preciznost ležišta može da bude P0, P6, P5, P4. MBY ležajevi se široko koriste u metalurgiji, rudarstvu, naftnoj i hemijskoj industriji, rudnicima, industriji cementa, proizvodnji papira, vetroelektranama i drugim industrijama.

Kompanija je uspešno prošla sertifikaciju sistema upravljanja kvalitetom ISO9001: 2008 i certifikaciju sistema upravljanja životnom sredinom ISO14001: 2004.

Hangzhou Handun Machinery Co., Ltd je eksportna kompanija renomiranog proizvođača lanaca “Zhuji Chain General Factory”, sa sedištem u gradu Hangzhou, u istoimenoj provinciji u N. R. Kini.
Fabrika je osnovana 1972. godine od strane Ministarstva industrije, a kasnije Ministarstva metalurgije. Danas “Zhuji Chain General Factory” je visokotehnološka kompanija, koja je u strateškoj saradnji iz oblasti tehnologija i menadžmenta sa japanskim gigantom „Hitachi“ i kopredsedavajuća kineske asocijacije proizvođača lanaca i ključni predstavnik kineske industrije čelika, metalurgije, automobilske industrije, kao i industrije cementa.
Osnovni proizvodni program čine lanci, lančanici, spojnice lanaca, kao i elementi transportnih sistema.
I njihovom vlasništvu su četiri fabrike i poseduju sertifikate ISO9001:2008 i ISO14001:2004. Zapošljavaju 630 radnika.
Proizvodi u potpunosti odgovaraju standardima GB, ISO, DIN, JIS i ANSI. Dokaz kvaliteta je njihov uspešan plasman robe na teritoriji Amerike, Evrope i Japana. Obezbedili smo vrhunski kvalitet uz odličnu cenu i u našem regionu.

Da biste pogledali naše trenutno stanje, idite na sledeći link.